АНТИЧКА ТРАГЕДИЯ

„Фондация „Отворено общество“, основана от милиардера Джордж Сорос, възнамерява да се изтегли или да прекрати голяма част от работата си в рамките на ЕС… … говорител каза, че групата ще продължи да подкрепя организации на гражданското общество в Европа, включително свързаните с външните работи на ЕС, както и че ще продължи да подкрепя европейските ромски общности.“

„Гласове“

„След „Времеубежище“, без да съм пророк, предвиждам роман за изстрадалата украинска земя (а тя наистина страда и е обляна в кърви сега), в който роман зелен ангел слиза от небето и на фона на червената луна възвестява щастие и мир.“

Николай Милчев

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Как бързо се менят времената! Ако довчера сюжетът за нов политкоректен роман, предложен от Милчев, беше актуален, днес той е вече поостарял. Налага се да предложим на пишманнобелиста от с. Окоп нови идеи, които да са в унисон с така рязко променилата се международна и НПО обстановка.

Тук споделям моя скромен принос.

В изискана вила в с. Бистрица, Софийско живее световноизвестен писател на средна възраст. Женен, с пораснало дете, но нещастен, защото е влюбен в млад циганин, с когото се е запознал в кварталното фитнес студио. Циганинът е готов веднага да откликне на чувствата му, но писателят се колебае. Какво ще си помислят вярната съпруга и дъщерята, ако узнаят за връзките му с малцинствени групи от древна Индия?!

Писателят разсъждава трагично върху архитектурата, физиката и метафизиката на биволското лайно. Но тези възвишени разсъждения само го правят още по-нещастен. Накрая става толкова нещастен, че решава да се самоубие чрез продължителна мастурбация. И почти успява, но предан лекар от 434-тия джендър самоотвержено го спасява в „Пирогов“.

Измъчван от страсти, той признава греха си пред съпругата. Отчаяна, тя се затваря в тоалетната и се опитва да произведе огромен заден продукт, който да го впечатли и да възвърне любовта му. Но понеже преди това е пила очистително и стомахът й е разстроен, от тоалетната се понасят само зловещи звуци и миризми. Те предизвикват нежни спомени у писателя, ала не успяват да възкресят любовта му, която все така принадлежи на индиеца.

Но бурните обществени събития както винаги допринасят за щастливата развръзка и на тази античка трагедия. Вероломното кремълско жуже напада древните руски земи и така във фитнес студиото на селото се появява млад и красив беглец от войната. Писателят, който винаги е готов да откликне с правилните политкоректни чувства, веднага се увлича по русокосия северняк. Съпругата, която междувременно се е влюбила в мургавия индиец, им дава благословията си. Така и двамата герои на тази любовна драма стават накрая неизмеримо щастливи – макар и в различни спални.

По този случай писателят написва роман и международният писателски клуб „ПЕНИС“ начело с председателката му Евтинова го предлагат за Нобелова награда. И така – цели шестнадесет пъти. На седемнадесетия напълно изнемощелият Нобелов комитет кандисва, дава му наградата и по земите на някои тракийски племена настъпва радостно едномесечно пропиване. Но за него някой друг път.

2 comments

  1. Това за биволското лайно не е ли от роман на ямболския гений?

    1. От него е. Също и за гаджето в тоалетната и за мастурбациите. Бисер до бисер – все достойни за награди.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *