Валентин Ив. Желев – КАКВИ ДЕЦА ХАРЕСВА БАРНЕВЕРН?!

Тоя гнусен пропаганден пасквил на норвежкото БНТ ми беше убягнал от полезрението! И изведнъж прочетох гневния коментар на Димитър Желев и реших да го изгледам! Става въпрос за 2016 и зимата на 2017 година и е сниман само в циганските гета на България, а „добрите“ са щедро спонсорираните български НПО-та от норвежкия финансов механизъм и мръсните петролни пари за лъскане на имиджа на Норвегия по света!

И добрата Посланичка на Норвегия с подпухнали очи и прическа „севернокорейски червен вятър“!!! Та значи всичките тия „добри“ и един даскал от Норге се загрижили да интегрират нашите роми и да ги ограмотяват по норвежский комунистический модел!!!

Ми к`ъв държахте наште роми, га ви беха дошли на крака у центеро на Осло, май през 2013 или тъдява? И беха си построили същите колиби! Що не ги ининтерНоргирахте, ами им съборихте колибите и ги натирихте на майната им? Що Барневерната не им събра сополивите деца и не ги раздаде на милозливите норвежки скъпоплатени частни затвори за малолетни??? Що не се загрижиха за техните световни права, ааааа??? 

Щото на лицемерния норвежец такива сополиви деца не му трябват – трябват му умни и интелигентни и добре възпитани – такива, дето може да ги вкараш в затвора и те да оцелеят, без да създават проблеми! Да вървят след тях едни мнооооого пари!!! И да са от силен и устойчив ген! 

А Посланичката им беше толкова смешна, колкото когато идиотът Орешарски ходеше на пръсти в калта след наводнението в Аспарухово!!!

Сега си мисля, че е било много добре да закрият Посолството на Норвегия в София – явно в Норвегия са разбрали, че джендърските им номера в България не минават, а да инвестираш кинти само в циганските гета е неизгодно!!! И така – колкото по-далеч е извратеният норвежки комунизъм – толкова по-добре за България!!!

И последно – ако сега се появи норвежкото БНТ в България, трябва да снима такива репортажи от клетка за акули, щото не е сигурно, че ще оцелеят след всички репортажи и пресконференции, които направихме за страната на „щастливите“ хора !!!

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *