Габриеле Куби – ВОЙНАТА СРЕЩУ ДЕЦАТА ИЛИ КРАЯТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА

Джендър-революцията е продължение на сексуалната революция, следваща стъпка. Това се случи на Запад, а Източноевропейските страни под комунистически режим, по някакъв начин бяха защитени от революцията от 1968 г. Студентският бунт през 1968 г. беше стъпил изцяло върху комунистическата теория, която беше приложена на практика.

Студентите бяха интелигентни хора, които бяха осъзнали, че старата марксистка теория за революционизиране на пролетариата вече не работи. И се обърнаха към малцинствата като революционен субект, както е заложено в комунистическата теория. Те ясно разбираха, че първо трябва да стигнат до лостовете на властта в институциите и на самия връх. Техните стратегии са дългосрочни, работят с глобалната мрежа и с много, много сложни методи за манипулация на съзнанието.

Те злоупотребяват с езика, с понятия като свобода, които са важни за нас. Затова и подзаглавието на моята книга е „Унищожаването на свободата в името на свободата”.

Понятията за правата на човека, формулирани в декларацията от 1948 г., са особено ценени. Но правата на човека принадлежат на всяко човешко същество винаги и навсякъде, и те съвсем не са привилегия на малцинствата. Така обаче работи стратегията, която е дългосрочна и много интелигентна. И която достига до високите нива на обществото.

Нейното начало положи студентският бунт от 1968 г. „Сексуалната революция“ има три елемента: комунистическо идеологизиране; феминизъм и т.нар. „сексуално освобождаване”.

Идеята е: прави секс с когото поискаш, колкото поискаш и когато поискаш. Търси своето задоволяване и това ще ти донесе свобода!

През 70-те тази идеология започна да се представя и на децата, като въз основа на нея стартира сексуално образование в училищата. Това продължи и през 90-те. Тогава американската професорка Джудит Бътлър написа книга „Безпокойствата около родовия пол. Феминизъм и подриването на идентичността”. Всичко е казано още в заглавието – идеята на джендър-идеологията е да унищожи идентичността на мъжа и жената като мъж и жена. И това, разбира се, е главният приоритет на ЛГБТИ лобистите.

Само пет години по-късно, през 1995 г., в Пекин се състоя „Конгрес на жените”, организирани от Организацията на Обединените нации. Форумът беше в ръцете на радикални феминистки – всички от които бяха гей. На този конгрес те осъзнаха, че се нуждаят от нов термин, който да разруши бинарната понятийна система на нашето общество. И че това е терминът „джендър”.

Джендър теорията утвърждава, че има „биологичен пол“ и „социален пол“. Биологичният пол ти е вписан по рождение – записан си, че си момиче, например. Но твоята „истинска идентичност“ е това, което ти казваш, че си. И именно това е твоят „социален пол“, твоят джендър.

С много манипулативни средства те успяха да представят термина „джендър” като част от официалните документи от този конгрес на ООН. И оттогава започна пътят на триумфа на тази идеология във всички слоеве на обществото. Тя доминира и в академичната общност, поне на Запад.

Като в тоталитаризма – студентите трябва да приемат тази идеология, иначе ще бъдат изключени от университета! Разбира се, че е лъжа да кажеш, че няма мъже и жени, защото всички знаем, че ние сме или мъже, или жени.

Така че тази идеология е построена върху антропологичната лъжа какво е човекът. Сиреч, това е тоталитарна идеология. Защото нейната същност е против природата, против разума, против собственото ни възприятие кои сме ние.

И, разбира се, сама по себе си тя е най-големият бунт против Бог, който можем да си представим. Още на първа страница на Библията ние четем, че Бог е създал мъжа и жената по свой образ. А в случая твърдим, че ние създаваме себе си сами, по собствен образ и подобие.

Така стигнахме до абсолютната лудост да предлагаме на децата си още в детската градина да могат да избират сами какъв пол искат да бъдат. Дават им се детски книги, в които принцът се жени за принц. Или книги, в които е изобразено дете, което не можеш да разбереш дали е момче или момиче! А в края на приказката се казва: „Само ти знаеш какъв си наистина”.

Според мен това е криминално престъпление срещу децата в името на една идеология. И мога с увереност да заявя, че елитите на този свят, елитите с власт и пари, са обединени за тази стратегия. И тези, които имам предвид са „елитите с власт и пари”, които владеят Обединените нации, Европейския съюз, мейнстрийм медиите, които подкрепят т.нар. „еднополови бракове”… Милиардери, хора които разполагат с властта на милиардите – като Джордж Сорос с „Отворено общество”, Рокфелер, Бил Гейтс и други, които следват тази линия. Неправителствени организации, най-влиятелната, от които Международната федерация за планирано родителство – те са, които абортират нашия свят и те са финансирани от правителствата. Тези хора и организации имат една цел. И тази цел е да намалят населението. Ако разрушиш семейството, ако сексуализираш децата, ако промотираш хомосексуализма – всичко това води до понижаване на раждаемостта.

Ако в България раждаемостта е 1.3 деца на една жена, в Германия е незначително по-висока, но това е самоубийствен курс. И ако „решим проблема“ чрез миграция на хора от напълно различна култура, с напълно различна религия – това ще унищожи нашата собствена култура.

Войната е срещу християнството.

Християните са цензурирани, криминализирани, съдени, глобявани, дори излежават присъди заради дискриминация, заради „реч на омразата“. Дори само да цитирам какво казва Библията, това се смята вече за „реч на омразата“. По този начин в наше време онези, които са наистина дискриминирани, са именно християните. А изконното за демокрацията човешко право на свободно слово, е обърнато против християнството.

Като наблюдавам какво се случва чрез това „движение“, аз стигам до убеждението, че то води до унищожаването на семейството. И наистина, ако унищожиш всичко, което дава идентичност на човека – като националността, например. Аз съм германка. Аз съм католичка. Аз съм жена и знам корените на моето семейство. Но ако унищожиш всичко това, човекът става много слаб. Той може да понесе бедността, до известна степен, но той не може да понесе разпадането на семейството, защото то е източникът на неговата сила.

В Османската империя са взимали децата на християните, принуждавали са семействата да дават определен процент от децата си. След това са промивали мозъците им, принуждавали са ги да приемат исляма, обучавали са ги за войници, за да ги използват след това срещу техните братя и сестри, срещу християните. Подобно нещо се случва и сега. Днес крадат децата от родителите като ги сексуализират. Едно такова дете не може повече да бъде образовано от родителите си. То вече няма да ги слуша, защото има смартфон, влиза в този т.нар. „свят” и родителите вече нямат възможност нито да предадат добро образование, нито да направят от него добър човек. Защото всичко, което вълнува децата в този най-нестабилен период на юношеството, е консуматорството и сексуалността.

И е опасно какво ще се случи с нашата демокрация. Защото децата ще пораснат и ще имат право на глас. И къде ще отиде демокрацията, ако обществото е съставено от маси от хора без идентичност!

Има два документа, които може да бъдат намерени в Интернет. Единият е „Стандарти за сексуално образование в Европа”, който съдържа програма, подходяща за всяка възрастова група деца. Като се започне още с възрастовата група от 0 до 4, когато децата трябва да бъдат запознати с мастурбацията. В нея всичко е разработено върху антропологичната основа, че „детето има право на сексуалност“.

Има и втори документ наречен „Международно техническо ръководство за сексуално образование”. Думата „техническо” е поставена там, за колкото да си мислим, че това са просто методи, а не ценности. Удивителното е, че той е издаден от ЮНЕСКО, от целия блок от агенции на ООН. И има за цел да насажда джендър-идеологията в сърцата на малките деца – от 5 до 18 години.

Това означава, че там смятат за нормално, и децата трябва да правят секс на всяка възраст, да приемат всяка сексуална ориентация – лесбийка, гей, бисексуален, транссексуален и пр.

Бременността в него се споменава само в контекста на сексуално предаваните заболявания. Ако използвате контрацепция, ще можете да избегнете болести, предавани по полов път, както и бременност. Това е нивото.

И става ясно, че ООН иска да тласне младежите на този свят към контрацепция, аборти, както и към ЛГБТИ идеологията. И това съвсем не е теория на конспирацията, това е написано черно на бяло и можете да прочетете тези документи в Интернет.

Аз само посочвам факти и като имам предвид, че не си падам по теории на конспирацията, мога да докажа всичко, което твърдя: тези елити следват подробен утвърден дневен ред и тук няма никаква конспирация, защото всичко това се прави открито. Ако дестабилизирате самоличността на даден човек, естествено е, че можете да промените и сексуалността му. А дестабилизирането на идентичността се преподава под формата на „сексуална педагогика“ още в детската градина.

Ние, хората, не сме животни, управлявани от инстинкт. Свободни сме. Можем да задоволим сексуалното си желание по много начини. Така че, ако отделите сексуалността от размножаването, можете да направите всичко със сексуалното си желание, само за да удовлетворите тялото си. И чудовищното е, че международното лоби знае точно какво причинява на децата. Те умишлено дестабилизират тяхната идентичност, сексуализират ги, казват им, че всяка сексуална ориентация има еднаква стойност. Така разрушават визията за любов, за брак и семейство, а това неминуемо създава много дълбоки рани в сърцата на младите хора.

Разбира се, че могат да ги променят. През последните три години имаме стръмно извисяваща се крива на случаи на деца, които казват, че умът им е в неправилното тяло и те искат да променят тялото си! Големият проблем е, че тази идеология работи само еднопосочно – тя казва, че има „флуидност на пола“ и всеки може да го избере сам. Но само в една посока: от хетеросексуалност към хомосексуалност и към транссексуалност…

Нашият здравен министър в Германия, който е хомосексуалист, подготвя сега закон, който забранява терапията за хомосексуалисти. Новото в нашето време е, че хората, които са овластени, разполагат с техническите средства за масовото манипулиране на съзнанието на хората. И го правят заедно с медиите. Виждаме това във филми, в реклами… Но навсякъде се чува, че хомосексуалността е много шик, че е хубаво нещо. Виждаме прекрасна двойка от двама мъже и чуваме, че е красиво те да се имат един друг. Но зад всичко това стои стратегия. А страшното е, че в нашето време са неизброими различните сложни методи за манипулиране на масовото съзнание. Едва ли има филм, който да гледаме, без в него да участва хомосексуална двойка. И вие си казвате – колко мили хора, влюбени един в друг! И ето така се променя общественото възприятие.

В цялата тази картина отсъства силният глас на църквата. Защото всички се страхуват. Защото лобито е по-силно и поискат ли, ще те изхвърлят от работа, ще те съдят и пр., и пр.

Но искам да кажа нещо много ясно. Това, което говоря, не е против хомосексуалистите. Те също са Божии деца и аз им желая всичко най-добро. Но аз вярвам във Вселена с Бог, който е любов и живот. И мисля, че трябва да възпитаваме децата си и себе си, за да изпълним божественото, като намерим допълващ ни партньор от другия пол.

Децата се нуждаят от този родителски фундамент, който учи, че сме свързани за цял живот, казвайки си „да”.

И ние сме призвани да осъзнаем това, доколкото можем. В много страни се случва пробуждане. Нови партии, нови правителства, нови социални движения. Това е етапът, на който сме. И или ще се впуснем в него, или ще загубим!

Проучвам тези въпроси още от началото на 2000 г. И през цялото време се осъществява нещо, за което съм смятала, че не е възможно. Затова не очаквайте, че всичко просто ще приключи. Няма начин тази тенденция да бъдат спряна, ако не се изправим срещу нея!

Пожелавам на България да е благословена и с късмет! И не само на България, но и на целия ЕС.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *