ГОГА ПРОСТ И КОМИНТЕРНА

В интернет пак се понесе радостен глобалистки квик – Господинов бил вече в краткия списък за „Букър“. В чалготеката „Площад Славейков“ това е отпразнувано с портрет на „гения“. Оттам ни гледа кръглото лице на охранен дядо с малки и хитри очета. Те сякаш казват: „Не можете ми излезе насреща – посредствеността е непобедима!“ Знаем, бе, Гога, знаем, ама такава е човешката природа, дори и в „Аушвиц“ не е спирала да вярва в тържеството на справедливостта, че един „Букър“ ли ще я лиши от надеждата да си намериш най-накрая майстора.

Според Чалготеката работата била опечена. Председателката на журито, носеща изконното френско име Лейла Слимани – се изходила положително по темата. Мароканска балада, нещо като боливудска версия на „Хиляда и една нощ“ с кючеци, дайрета, шалвари и най-малко четиридесет разбойника. Но щом лейлите и чалготеките го твърдят – не може да се съмняваме. Пари ще падат по главите на гогите и анджелките, дедо Сорос ще се погрижи.

Не е толкова забавно това – ние знаем, че Дедо се грижи за слугите си. Много по-весело е да се види кой квичи в нета от неописуема радост. Целият Коминтерн се просълзява – силвии, миленифучеджиеви и вся остальная красная… Законна болшевишка гордост.

В цялата тази квичаща компания има и потърпевши. Пострадал е великият писател Марсел Пруст. Някой си там скудоумец сравнил наш Гога с него. Бедни, бедни Пруст, защо не можеш да изскочиш от гроба и да въздадеш справедливост! Но къде ти – Франция скоро ще се нарича Франкистан, а Англия навярно Англистан. За Булгаристан да не говорим, той пак чака освободители, този път натовски. Лейлите журират и определят кой прилича на Пруст и кой не. Мохамедовци се гъзят към Мека по лондонските скуеъри и палят нотърдами из родината на Пруст. А той все така е безсилен да отмести тежката каменна плоча в гробището „Пер-Лашез“ и да разбие физиономиите на наглеците.

Не че съвсем няма да го докараме до Пруст – нали майка му е еврейка, а той е заподозрян в хомосексуализъм. Ако по майка не го докараме, по хомосексуализъм навярно ще успеем. Пък и по заглавие: „ВРЕМЕубежище“ – „По следите на изгубеното ВРЕМЕ“. Истински Пруст, нъл тъй! А и кой ти чете днес великия французин, но всички четем Гога ПрОст от Ямбол – този прустов Компендиум. Този наш хитър Гога, когото лейлите и силвиите така страстно любят.

Ум не ми побира какво ще стане, ако дедо Сорос не купи „Букър“ на Гога Прост!!! Скръбта и разочарованието на коминтерновците ще прелеят като превтасало тесто извън глобалистките нощви, ще удавят в страдание целия свят. Не, не можем да допуснем това да се случи, налага се да понесем и тази поредна глобалистка гавра.

„Букър“ за Гога Прост и анджелките! Да зарадваме Коминтерна, нали всички за това живеем!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *