Зоран Михалков – САМО ЗАЩОТО СА ХРИСТИЯНИ

Аз наистина съм отвратен от жалките опити да се изкарат ислямистите ,,невинни жертви,, и да се внуши, че единственият проблем на света в момента е ,,ислямофобията,,.

Виждате ли, те си седят мирно и тихо, нищо лошо не правят, а някакви си расисти и ислямофоби гнусно ги нападат и атакуват.

Те са мирни, тихи и смирени душици, които и на мравката път правят, камо ли на човек да посегнат.

А знаете ли, че само за първите 20 години на този век успешно бяха унищожени хилядолетните християнски общности в Ирак и Сирия?

Знаете ли, че Южен Судан след 40 години кланета от страна на мюсюлманските милиции най-накрая придоби независимост и хората – християни вече могат да спят спокойно, без да се притесняват, че мюсюлмански бандити ще запалят селата им и ще отвлекат децата им, само защото са християни?

Знаете ли, че в Египет има 10 милиона християни-копти, които са подложени на постоянни нападения и убийства от страна на ислямските фанатици в страната?

Знаете ли, че само от началото на годината в Нигерия са убити, заклани, изгорени и взривени над 800 християни, само защото са християни? И това се случва години наред!

Убитите християни за тези години са десетки хиляди.

Знаете ли, че Източен Тимор е католическа страна в сърцето на мюсюлманска Индонезия. И преди да получат независимостта си в края на миналия век, мюсюлманите избиха стотици хиляди тиморци, само защото са католици.

Знаете ли, че миналата година в света са убити десетки хиляди християни от мюсюлманските си съграждани и ислямски фанатици, само защото са християни?

Със сигурност не знаете. Защото това не е важно и никой няма ви го каже.

Важно е да се борим с ислямофобията и да кажем ,,не,, на критиката срещу „най-мирната религия на света“.

………………………………………………………..

Само в Нигерия за последните 14 години са убити от ислямски екстремисти 52 250 християни – само защото са християни.

Само в Нигерия.

Християни са убивани и се убиват, само защото са християни, и в Ирак, и в Сирия, и в Египет, Индонезия, Пакистан, Судан, Етиопия. Хиляди, всяка година.

Но за ООН, правозащитните организации, ЕС и световните медии християнофобия няма и не съществува. Никъде няма да чуете и да видите нещо за случващото се с християните по света.

За сметка на това ,,ислямофобията,, е навсякъде. И най-малкият случай се раздухва и се включват медии, правителства и организации да твърдят, че ислямфобията е най-страшното нещо на света.

Убият 100 християни, само защото са християни – нищо.

Ударят шамар на мюсюлманин, закачал жената на някой французин в Париж – един месец това е водещата новина.

………………………………………………………………………………

17.04.2024

Пореден християнски свещеник е нападнат пред олтара в църквата си и ръган многократно с нож от мюсюлмански фанатик. Този път в Сидни, Австралия.

Интересното е, че, както винаги, и този път, жертвите се оказват ,.миролюбивите мюсюлмани,,.

Всички се притесняват от реакцията на нападението, не от самото нападение.

Християните не трябва да отмъщават, защото ще пострадат невинни мюсюлмани – това е основното послание след поредното нападение.

Нито дума за ширещата се християнофобия във света или за унищожените храмове и избитите християни, само защото са християни.

Ислямофобията е призната за световна опасност и ООН, държави, медии и НПО-та всеки ден се борят срещу нея, приемат се закони и нормативни актове, а в същото време дори не се признава съществуването на християнофобията във света. ООН, която е много прогресивна и активистка структура, упорито мълчи.

Мълчи за хилядите убити християни, само защото са християни, в Нигерия, Судан, Ирак, Сирия, Пакистан, Индия, Етиопия, ЦАР, Буркина Фасо…

Лицемерието ми идва в повече.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *