КОРПУСЪТ НА ЕНИЧАРИТЕ И РУСКАТА ЦЪРКВА

С удивление, граничащо с потрес, наблюдавам ставащото в България. Там на власт отново е противозаконната турска партия ДПС и главният еничар и охранен дебелак Делян Пеевски се разпорежда със съдбините ни. Депутатът Тошко Йорданов изнесе в едно свое интервю истината, че Главният еничар дава заповедите си по вътрешните микрофони на Народното събрание и партийките „Продължаваме подмяната“ и „Дай, България“ чинно му козируват. Защо ли не се учудвам!

Този цирк го наблюдавам от три десетилетия в главната американска колония Германия. Потриса ме зловещата ислямизация и негризация на Европа, половият джихад с чудовищното размножаване на диви пустинни племена – за сметка на социалните й системи. Кланетата и насилието по улиците й, градските зони, превзети от арабските кланове и управлявани като европейски халифат. Вносът на милиони ислямисти, които идват тук, за да наложат средновековния си манталитет, не да се интегрират и да се възползват от предимствата на свободата. Повечето от тях са с тежки криминални досиета и правната система не може да се справи с проблемите, които тези варвари създават.

Всичко това е „светло“ бъдеще и на България, която днес също е злощастна американска и английска колония. Вместо ислямизация и негризация, у нас протичат процеси на ислямизация и циганизация. Строят се джамия след джамия и циганите се потурчват срещу дребни подкупи с пари, идващи от Турция и арабските страни. Всичко това се върши от една антиконституционна протурска партия и нейните продажни български еничари. И тази партия в момента управлява страната ни.

Няма какво да се учудваме, че битката срещу православието и Русия е толкова ожесточена. Тя е отколешен съперник на Турция и нейните неоосмански апетити. Руската църква с нейните унизително прогонени от страната ни свещеници е само поредният удар на исляма срещу християнството. Под зловещия вой на еничарските хиени и благия поглед на Посолството.

Преди това бяха прогонени 70 служители на руското посолство. Свидетели сме на злокобна пропаганда срещу съветските издевателства, но се крият петвековните турски кланета и геноцидът над българите. Отдавна се лъже за турското робство, преиначава се историята ни и зверствата му се представят от еничарите ни като „взаимно изгодно присъствие“. Заговори се за смяна и на националния ни празник. Води се методична и яростна пропаганда срещу освободителната мисия на руснаците през 1878 г. и за бутане на паметника на Съветската армия. Макар и да подкрепям последното, все повече си давам сметка, че никакъв антикомунизъм не движи еничарите – поборници за тази идея, а само желанието Русия да бъде изтласкана от земите ни и ислямът да се възцари отново на тях.

С терора си. Със средновековния си злокобен и тоталитарен манталитет. С гъзенето към Мека по пет пъти на ден. С протяжния и сластен вой на мюезините от минаретата на хилядите джамии. Вой, който винаги ме кара да настръхвам, защото пред очите ми оживява картината на осемте ми изклани от башибозука роднини преди няколко поколения, от които шест са били малки деца. С шалварите и чалмите си, с омразата си към жените, с отмъстителната си малоумност, с демоничния си и жаден за кръв Аллах, с разрушените и изгорени църкви, с избитите в миналото, та и до днес жестоко избивани милиони християни, с перверзната си мания за „чест“, осигурявана от девствената ципа на съпругата, с разрушените цветущи градове на Европа, с подкопаването на демократичните устои на света. С варварщината си.

На всичко това е представител ДПС и то няма как да бъде прикрито с ревове против Русия. Не обичам империите – нито Византия, нито Рим, нито Османската империя, нито Русия и по-късно Германия са донесли нещо светло на Балканите. Но да искаш да изгониш една империя, за да настаниш на нейно място друга – това едва ли е свято патриотично дело и говори за политическо безумие.

Още повече, че другата империя ще посегне не само на свободата, но и на религията ни.

Какво излиза в крайна сметка?! Че петвековният поробител получава правото да строи хиляди свои религиозни храмове в България, чрез които да подкопава вярата ни, а на половинвековния му се отнема даже една от малкото църкви, които има. Това не е ли пак мръсната лапа на Султана, който превърна истанбулската катедрала „Света София“ в джамия? Неслучайно хората подигравателно предлагат да съборим Руската църква и на нейно място също да издигнем джамия. За да се види накрая под чие управление е страната ни – със сигурност под диктата на Високата порта отново!

И никакви благи думи не могат да ни заблудят, защото Султанът не крие своите апетити – хилядите нови джамии моментално опровергават всякакви илюзии за добрите му намерения. Турската реч в нашите градове ги опровергава. Обръчите от фирми също. Поробените ни от тях сънародници, от които се изисква да говорят езика на поробителите си, за да бъдат наети на работа в турските фирми. Облечените в бурки циганки и помакини, забрадените малки деца, цялата тази ислямистка гнус, бликаща по българските улици от три десетилетия насам.

В Западна Европа това е трагично ежедневие. Кланета, изнасилвания на жени, превзети от престъпните арабски кланове квартали на градове, където полицията не смее да влезе. Проституция, жестокост към жените, убийства на „честта“, терор, източване на социалните системи на страната, приела паразитите, полигамия, издържана от местното работещо население, педофилски бракове с малолетни момичета – всичко това се търпи от местните продажни политици в името на запазването на властта на престъпните глобалисти, които са новите болшевики на Европа.

Помислете си дали жадувате за подобно бъдеще – още повече, че половият джихад е твърде напреднал в България и циганският етнос, както и „правоверният“ се множат с бясна скорост, докато християнският намалява, поради изсмукване на кръвта му от паразитите. Така са ислямизирани много страни по света – с безразборно плодене и последващо изтребване на коренното население. Това е задача, която ислямът преследва с методична страст в цяла Европа. Имамите внушават на нашествениците от пустинята, че Аллах им е обещал земите ни и варварите няма да се спрат пред нищо, за да ги присвоят. Готови, построени, апетитни страни. Докато ги съсипят, ще мине много време и те ще могат да се плодят на воля за сметка на поробените европейци. Винаги досега са успявали, защо да не опитат пак!?

Ето защо съм против изгонването на руснаци от нашите земи. Каквито и да са те – това са бели хора, християни с обща европейска история. Другото е известно вече. Попитайте кръвта си – тя ще ви каже какви са новите башибозуци и дали можете да вярвате в мита, че довчерашните вълци са станали кротки агънца.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *