КРАЯТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА

ПАРОЛИ ЗА НАСИЛИЕ И ОТКРОВЕН ЛЯВ ЕКСТРЕМИЗЪМ В КЕМНИЦ.

Обещах да ви публикувам и преведа част от паролите на лявоекстремисткия концерт в Кемниц, Заксен, състоял се под мотото „Ние сме повече“ на 3. септември 2018 г. На този концерт особено се откроиха три рокгрупи: Feine Sahne Fischfilet /“Вкусна сметана филе от риба“/, K.I.Z  /“Цивилни канибали“/ и Die Toten Hose /“Импотентните„/´

Няма да коментирам имената на групите, те сами говорят за себе си, но текстовете им плачат за сериозен коментар. Особено внимание заслужава кулинарно-адипозитната, обявяваща се за открито насилие срещу другомислещите. И така:

Най-ведрото послание на лявоекстремистите-кулинари е: „Германия е лайняна, Германия е мръсотия“ /„Deutschland ist scheiße, Deutschland ist Dreck“/. Можем да се съгласим с това твърдение, при условие, че се посочат тези, които я правят такава, а именно подобни безмозъчни и бездарни  текстописци.

Естествено идва и призивът за насилие над полицията: „Die Bullenhelme, die sollen fliegen / Eure Knüppel kriegt ihr in die Fresse rein!“

Не им остават никак длъжни и служебно разжалваните канибали. В песента си „Маймуна и кон“ /„Ein Affe und ein Pferd“/ те ни радват с множество „ведри“ послания с твърде съмнителна художествена стойност:

Като например обещанието да размажат нечия неудобна им физиономия: /“Ich mach Mousse aus deiner Fresse…“/ или да й пъхнат фойерверк-граната в качулката /“Wenn ich den Polenböller in deine Kapuze stecke…“/.

И посланието на групата към журналистите е повече от ясно изразено: В тяхната муцуна ще бъде забит нож /“Ich ramm die Messerklinge in die Journalistenfresse…“/.

Жените също не са пощадени от развилнялото се варварско въображение. Те ще бъдат ритнати в корема и  канибалите ще изядат плода на аборта им: /“Trete deiner Frau in den Bauch, fresse die Fehlgeburt…“/

Гостите на групата ще бъдат почерепни с… урина, разбира се, че с какво друго черпят любезните канибали своите гости: /“Sei mein Gast, nimm ein Glas von mei’m Urin…“/.

На дясната телевизионна водеща Ева Херман левите терористи обещават сексуално насилие докато посинее: /“Ich fick sie grün und blau…“/. Текстът и нататък тече все така многообещаващо,  запознайте се сами с него, ако днес ни ви се повръща особено силно.

Които от вас си мислят, че това са невинни псевдопоетически напъни на наркотизирани немски мозъци, се лъже горчиво, всичката тази душевна помия с призивите за терор и насилие е подкрепяна от най-високо политическо равнище, например от германския президент Щайнмайер, от зелената екстремистка Клаудия Рот и от множество разюздани ислямо-зелени зелки и брадати социалдемократи в розови роклички.

Левият терор е нежно гален по главицата от политици, полиция, държавни организации, НПО-та, рептила Сорос и други овластени престъпни групировки. АНТИФА  и техните бездарни текстописци са новите шпицкоманди на Четвъртия ислямо-болшевишки интернационал, строен в момента от Мути по модела на Четвърти райх. В замяна на това хората извън този контингент са арестувани, сплашвани, заклеймявани като „неонацисти“ и всеки техен протест се задушава в зародиш.

Убийците на момиченца от Мала Азия пък получават смехотворни присъди в неолибералните европейски съдилища и така са поощрявани за нови кървави деяния. Целта е с контролиран полицейски и ислямо-болшевишки терор да бъде сплашено местното население и да бъде то  принудено да се подчини на алчните домогвания към световна власт на глобалистката олигархия.

Розовите маркузеански времена на Европа отдавна отминаха и днес на ход са тъмночервеният терор, цинизмът, бездарието и агресията – все отровни плодове на зрелия социа…, пардон, неолиберализъм.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *