Мая Живкова – РЕВОЛЮЦИИТЕ ДОВЕЖДАТ НА ВЛАСТ КОМУНИСТИ

Основното оръжие на социалистите е разделението на хората – по класи, по раси, по полове, по статус, по каквото върши работа. Много е лесно да убедиш една група хора, че останалите са виновни за проблемите й. И да ги изпратиш на простест да се борят за „правата“ си с останалите хора.

Да си спомняте протест от последните години, който да не е провокиран от политическа партия?

Февруарският протест през 2013 уж беше срещу монополите, а доведе на власт Станишев. Какво стана с монополите? Ми стоят си. Юнският протест беше организиран от Зелените и ДСБ. Хората мислеха, че се борят срещу Орешарски и Пеевски, а всъщност направиха доста обиколки из софийските улици – и задължително до централата на ГЕРБ, докато Орешарски продължи да си управлява спокойно, докато ДПС не се оттегли от правителството. Цяла година.

А бежанците помните ли? Как ви бяха представени като бедстващи майки с дечица от райони на война. Кой нормален човек би отказал помощ на хора, бягащи от война? Никой. Затова хората ги приеха. Е, да, по-късно се оказа, че нито идват от военни райони, нито са майки с дечица, ами са млади мъже със смартфони, ориентирани към социални помощи. Милиони. МИЛИОНИ от тези влязоха в Европа без документи – защото европейците искат да се чувстват добри и хуманни. И докато плащат сметката – чрез социални помощи и изнасилени, заклани, прегазени, изгърмяни невинни хора – надявам се европейците да си спомнят кой е отговорен за това. Собственото им его.

Аз не се борих срещу монополите, защото разбрах веднага какво ще се случи. Протестът срещу Орешарски ми се изясни на първата седмица – и писах. Говорих. Предупреждавах. Безполезно. Един дойде да ме проверява, друг щеше да ме бие, че разединявам протеста. В крайна сметка се оказа, че съм права. И за бежанците говорих. Какви ли не обиди получих по този повод – че съм безсърдечна, расистка, ксенофобка, фашистка и т.н. Три години по-късно всички мислят като мен. Нещата се изясниха. Но процесът е необратим и невинни хора умират поради желанието на целокупните европейци да се чувстват хуманни.

Един от признаците, по които разбирам, че зад даден процес стои политическа партия с политическа цел, са медиите. Медийното представяне на процеса. Почнат ли всички медии да отразяват дадено събитие – ясно е, че зад това стои някой с големи възможности. Първото ми съмнение по повод на юнския протест беше присъствието на Асен Генов във всяка телевизия (да е жив и здрав, вършил си е работата човекът). А аз съм търсила медийно отразяване за сериозни проблеми – и познайте? Никой не се интересува. Ако някой с влияние не ви подкрепя, до медиите няма да стигнете. Или ако стигнете, ще получите 2-минутен репортаж и толкова.

Та спокойно тук мога да прибавя и протеста на майките. Медийното представяне на този протест говори само за себе си.

И, разбира се, социалистите си знаят работата. Те играят с чувствата на хората. Използват за целите си понякога нищо неподозиращи хора с конкретни и реални проблеми. Представят проблемите им пред обществото така, че хората да се разчувстват. И хората откликват. Защото никой не е безразличен към съдбата на болни деца или на бягащи от война хора. Но в крайна сметка винаги се получава едно и също – хората сами свършват работата против себе си. Хората, борещи се за дадена кауза, не само че не постигат целите си в дългосрочен план, ами се самопрецакват.

Ей затова социалисти управляват Европа. И ще продължават да управляват, докато европейците са толкова наивни и самовлюбени, че да им се връзват на минипулациите.

И накрая да припомня, че революциите са инструмент на левичарите. Чрез революцията малка група от хора чрез насилие налага интересите си над цялото общество. И революциите, които винаги се извършват в името на народа, на свободата, на равноправието, на равенството и т.н. – знаете всички клишета добре – всички тези революции са довели на власт социалисти и комунисти.

5 comments

 1. Taзи гербаджийска зъболекарка, освен че се е вживяла в ролята си на пророк и ментор, е и късопаметна 🙂 Февруарските протести през 2013-та наистина доведоха до оставката на Бойко. Предсрочните избори три месеца по-късно ги спечели… Бойко. Мандатът за съставяне на правителство бе подарен на Орешарски от Бойко. Не виждам връзка между управлението на социалиста (макар че такова де факто нямаше) и февруарските протести. Иначе е приятна патетиката, с която сега Живкова се пъчи, че ни е предупреждавала. Къде? Във фейса? Стига бе!!! Добре, че е Мая Живкова, да ни отвори очите!

  1. Мая не е в никакъв случай гербаджийка. ГЕРБ са подлоги на Меркел, а Мая е заклета тръмпистка. Известно е, че Тръмп мрази Меркел повече от севернокорейския диктатор. Няма как на практика Мая да харесва Бойко и партията му.

   1. Всъщност, Мая не харесва никого от вътрешнополитическия ни живот. Дори не гласува. Но с охота критикарства. Не го разбирам. А любовта ѝ към Тръмп е всеизвестна 🙂

     1. Не е заклета гербаджийка, но симпатизира на Бойко, това е сигурно.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *