МЛАДИЯТ ПЕРВЕРЗНИК

Ще го видите с пола, обувки с токчета и кок на главата. Млад перверзник от неизвестен пол, който клечи на купчина спекулантски пари, присвоени от баща му. Името му е Александър, но не Македонски, а Сорос. Не побеждава народите с меч, а с разврат и грантове, които дава на извратени типове като себе си.

Щял да напусне Европа, като ще се грижи в бъдеще само за нейните цигани. Това определено ще зарадва пигментираните нашественици от Индия, които и така се радват на много права и привилегии. Правото да не работят и да паразитират върху другите европейски народи. Правото да обират, убиват и изнасилват бабите ни по селата. Правото да се размножават безконтролно за сметка на социалните ни системи. Правото да не се образоват, да предлагат циганското си порно във Фейсбук и грозно да обиждат жените, които не реагират на мръсотиите им.

Как така няма да реагират, като циганьорите в пристъп на щедрост им пращат снимки на пенисите си, с надеждата да зарадват дъртите български гяурки, а те ги пренебрегват. Само посмей да не отговориш на чувствата им – следва порой от заплахи и грозни обиди.

Та за тези мезозойски мерзавци се загрижил младият и богат перверзник.

Сега можем да очакваме вълна от страстно циганолюбие в средите на българските жълтопаветни посерковци. Те са известни със слънчогледовите си врътки по посока на долара и няма да пропуснат възможността да се дообогатят с грантове за сметка на Факултето и Столипиново. Те не пропускат нито една подобна възможност.

Мисля, че ще доживеем странни метаморфози и пъстри театрални спектакли. Може би ще видим как втората, до полуда влюбена в циганите съпруга на Посерко Дичев удря дайрето и размахва многоцветни шалвари на нечия мургава сватба. Ще поставим на нови изпитания грантомотивираната любов на софийския жълтопаветен планктон. Ще бъде забавно, нещо повече – безспорно ще е весело и поучително.

Но как така Александър ще остави сиротни другите лапачи в Европата?!

Работата е там, че Европа е вече затисната под туловището на неолибералния бик. Тя послушно строи третополови тоалетни. Покорно сменя пола на децата си. Спретва ежегодно весели гей паради на извратеняците си, които се увеличават в геометрична прогресия, и е готова да плаща на НПО-тата вместо Сорос. Мучи денонощно „Слава Украини“, докато дава три пъти повече средства за отопление и осветление. Ежегодно внася милиони изнасилвачи и колачи от Азия и Африка, които смучат до кръв цицката на социалните й системи и редовно „ощастливяват“ европейките в храстите.

Алисе Вайдел от ръководството на немската партия „Алтернатива за Германия“ наскоро изнесе пред Райхстага цифрата на това падение: 21 000 атаки с нож годишно в Европа, средно по 60 на ден. И това ако не е война, то какво е!? Дивите орди на Аллаха днес са на европейска територия и постепенно я завладяват с терора си. Както винаги са правили досега.

Мисията на извратеняците е завършена в Европа, старата баба е на колене. По заповед на баща му Джордж през 2015 г. на континента ни бяха вкарани милиони озверели ислямски терористи, които вече „работят“ с нож и пенис по улиците му. Сега трябва само да наплодим варварите, за да я довършим. Та оттам и нежната грижа на младия перверзник за циганите. Баща му вече се погрижи за негрите и арабите, те са тук и ни убиват или осакатяват ежедневно.

Ще видим скоро дали някое гнусно НПО ще бъде закрито. Ако това не стане, ще знаем кой плаща за съсипването на нашата стара и изпатила от нашествия цивилизация.

Как кой, разбира се, че ние с вас!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *