Наталия Андреева – ЛУДОСТТА НА „ЕЛИТИТЕ“

ГЛОБАЛИЗМЪТ Е ДИКТАТУРА НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА, ОСНОВАНА НА ГРАБЕЖ, НАСИЛИЕ И ЛЪЖА

69 000 престъпления извършени или планирани от мигранти в Германия само за първите три месеца на 2016 г.

Наскоро диктатът на глобализма премина от фаза терор във фаза гавра над гражданите си. Тези дни едно от най-пропадналите съдилища в Германия – т.н. „административен съд“ в провинция Баден-Вюртемберг, който винаги защитава административния произвол в страната, взе решение, че нелегалните ислямски нашественици не могат да бъдат връщани обратно, ако доходите им в страните, от които идват, са по-ниски от тези на социалните помощи в Германия. Това означава, че всеки тунеядец на света може вече да се натресе тук и да разчита доживотно на издръжка в тази все по-потъваща в тинята на глобализма страна. В същото време се очаква масов фалит на банките и тотална световна криза. Не знам какво да мисля.

Днес научавам, че психично увреденото Грете е получило научна титла. Става същото като с „Нобела“ и „Оскарите“ – те вече не се дават за научни, литературни или филмови достижения, а за неолиберален слугинаж. Гаврата с човечеството е тотална, но как ли ще свърши всичко това!? Във Франция от няколко дена пак се трепят по улиците, скоро и у нас май.

Наскоро проучвателните агенции съобщиха, че 60% от гражданите на Германия не одобряват мигрантската политика на лявото й правителство. Никога от времето на ВСВ неодобрението не е било толкова високо. Но правителствата в западните страни отдавна обслужват единствено глобалистките елити и презират народите си. Те не се вслушват в гласа на избирателите си и не изпълняват желанията им. Защо тогава са избирани – ще попита някой наивно!? Защото политическият живот е вече толкова подправен и манипулиран, че която и партия да избереш, все избираш неолибералната политика на човеконенавистните елити.

Всеки ден край нас стават масови кланета с ножове, изнасилвания, грабежи. Вършат ги основно внасяните от управляващите партии ислямски терористи. Произходът на престъпниците стриктно се крие, посочва се единствено възрастта им и мястото на събитието. Убийците се радват на всякакъв вид подкрепа и защита, перверзията достигна небивали досега размери и висоти. Ако се промъкне друга информация чрез социалните мрежи, следват заплахи за блокиране на акаунта. Много хора не издържаха на глобалисткия терор и напуснаха тези места, прехвърлиха се в руските социални мрежи, които от известно време са заглушавани, но където потребителите се радват на относителна свобода. Западът показа на всички своето грозно тоталитарно лице.

Подигравка с историята е, че хората днес търсят свободата именно в страни с бивши диктатури.

Продажни и перверзни елити водят война срещу бялата раса, християнството и европейската цивилизация. Земята на континента ни отдавна е продадена на арабските шейхове срещу петродолари, с които се крепят на власт неолибералните диктатури по света. Войната срещу Русия, водена на територията на Украйна, е част от глобалистката битка срещу Европа. Земята ни трябва да бъде освободена от коренното й население за новите владетели – ислямските нашественици. Затова сме изтребвани във войни, атентати и кланета. Мъжете ни са изпедерастявани целенасочено с пропаганда на педерастията, употребата на думата е забранена от неолибералната диктатура, за да не буди отврат у мъжете и те с гордост да носят розовите си бикини и чорапогащници. Жените са подлагани на присмех и терор от сбърканяци с меки китки и мъжествени лесбийки, ако раждат деца, особено повече от едно.

Тази привилегия е запазена само за арабските и негърските родилни машини.

Лудостта на елитите навлезе в последната си фаза. Правенето на пари от въздуха замени някогашната обезпеченост на валутите със злато и стока. Днес глобалистките спекуланти си купуват влияние с напазарувани псевдокултурни „елити“, които са обикновен пропаганден слугинаж и нямат нищо общо с духовността на предишните философи, мислители и просветители. Да участваш в тази бутафория, значи да изтриеш своята индивидуалност и да се откажеш от интелекта си в името на повтарянето на кухи мантри и лозунги. Всеки, който е допускан до каквато и да е власт или пост, днес е слуга на Сатаната, купен с печатани на употребена тоалетна хартия долари и евра.

Да, глобализмът се оказа диктатура на посредствеността. Не е вече изненада за никого, че колкото си по-посредствен днес, толкова си по-успеваем. Стига да проповядваш от амвона скудоумните фрази на самовъзпрогласилите се елити. Отново се сбъдна мечтата на комунизма – средните величини бяха провъзгласени за върхове. За нас, които преживяхме съветския режим, това не е никаква изненада, а само злощастно дежа вю.

Подобни общества обаче са обречени на провал, защото са противоприродни. Въпросът е дали ще доживеем и техния край. И дали ще видим как довчерашните марионетки на режима или техните бездарни детища завъртат задници към новите господари. Макар че и това го преживяхме вече след падането на комунизма – днес отроците му са най-преданите глобалисти, зачислени доживотно на американската копаня.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *