Силвия Батанова – „ИНТЕРЕСНИ“ ВРЕМЕНА?!?!?

Наистина живеем в интересни времена.

Едни луди и зли глави, налагащи на мнозинството странни и откачени идеи за нормални, се имат за “прогресивни”. Къде е прогресът в цялата простотия, която ни залива от медии, социални мрежи, “пърформанси” и протести?
Това си е чист регрес и деградация.

В общи линии идеята е:

– да разбием семейството и да наложим за нормално де що има откачалки с извратениите си да го заместят,
–  да разбием детската психика с ранно налагане на секса и най-вече на извратеното – за норма в детското съзнание, също промяна на пола, нищо, че природата не ни го позволява реално, но ние отричаме. Резултат: болни и самоубиващи се.
– да не работим, а да чакаме държавата да ни храни, вземайки парите на богатите, щото са лоши експлоататори, да искаме налагане на социализъм, докато бясно ползваме стоки и услуги от капитализма.
– да затворим устите на нормалните, защото ни опонират и пречат,
– да насаждаме омраза към християнството, въпреки, че никой не ни принуждава да го изповядваме, а то проповядва любов – омразна за „прогресивния“ дума, ако не му върши работа в пропагандата.
– да защитаваме исляма и мюсюлманите като зеницата на окото си, отричайки очевидната истина, че не е мирна религия и последователите й в голямата си част са нетолерантни и готови да убиват немюсюлмани или мюсюлмани от друго ислямско течение, че ислямът проповядва омраза, носи тероризъм и налагане на религиозна диктатура.
– да защитаваме мигрантите в Европа и Америка, стига да са мюсюлмани или да служат на целите ни, ако са чернокожи и латино.
– да проповядваме расистка омраза към белия човек, като в същото време го обвиняваме в расизъм, да извиняваме расизма на азиати и чернокожи, като дрънкаме глупости за подтискане, някогашно робство и колониализъм.
– двойният стандарт да е важно наше оръжие в налагане на лъжи и илюзии за истина.
– да налагаме толерантност като висша ценност, но ние самите „прогресивни“ да сме крайно нетолерантни и склонни към насилие.

Прогрес, та дрънка! Даже дъгата, символ на детството, невинността и радостта, вече е символ на извратения и низки страсти, като Содом и Гомор.

Съдбата на двата древни града е ясна. Така ще е и с извратения прогрес. Все някога махалото ще стигне крайна точка и ще тръгне в другата посока.

Кога? Не знам, но нищо, заченато в грях, не просъществува вовеки.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *