СУЗАНА ФЕЛДМАН – ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА МЕРКЕЛ?!

Убийството на еврейката Сузана Фелдман, на 14 години, зверски изнасилена  и удушена, за да не може да свидетелства, и убиецът й, заедно с цялото си семейно котило от още пет деца и родители, издържани години наред от немските данъкоплатци, успял да напусне безпрепятствено Германия по посока на родния си Ирак, разтресоха до основи душите на хората тук. Може би защото обществеността в страната е особено чувствителна към  посегателства над евреи, но най-вече защото те станаха по време на множество разкрития за чудовищни законови нарушения от страна на службата за чужденците.

За тези нарушения обаче ще говорим по-нататък, сега става дума за поредната жертва на Меркел и нейната разюздана проислямска политика, която беша заплатена с множество жертви на сексуални посегателства и кървави атентати.

Демократичните принципи в Германия се сгромолясват пред очите на удивената публика, в страната се настаняват полигамията, педофилията, инцестът, агресивният ислям се опитва да прокара правилата на Шариата в законодателството и no-go zones растат като тумори по плътта на немските градове. Жените са предупреждавани от полицията да не напускат домовете си без придружител, евреите – да не носят кипа и по нищо да не издават, че са евреи, майките  трябвало денонощно да наблюдават децата си, които играят пред къщите, защото ислямът не прощава дори на невръстните, а момиченцата – да не разговарят с непознати брадати чичета с екзотичен външен вид.

С една дума – икономиката не може да се лиши от  евтината арабска работна ръка, която ще я направи още по-богата, въпросът е как да накараме народа да се примири с изнасилванията, убийствата, нападенията с нож, кървавите атентати, сексуалния терор и цялата друга зловеща свинщина на внасяното в момента от Изток варварство, с която е свързана алчността за лично обогатяване на олигархичните кръгове в земите на полуразложения западноевропейски труп.

Хонекер маха от ада с носна кърпичка към талантливата си ученичка, станала печално известна под името Мути, и се радва на съсипването на империализма в бившата Западна Германия. Геносин Меркел строи с комсомолски плам Четвъртия райх и немското стадо я следва с предано блеене. Нейният райх ще се отличава от Третия само по това, че ще е ислямо-болшевишки. Другите правила ще са взаимствани от историята на 1933  година и малко след това.

На този фон какво тук значи някаква си Сузана?!

Издирваният за убийството й  20-годишен иракчанин Али Башар е известен на полицията във Висбаден. Известен при това с множество престъпления: кражби, нанасяне на телесни повреди, нападение над полицайка, изнасилване на 11 годишно момиченце и т.н., но всичко това не е достатъчно за полицията да го прибере зад решетките. Осемчленното му семейство е получило отказ за даване на убежище, но въпреки  отказа е оставено в Германия, за да може Али един ден да изнасили и убие приятелката на брат си.

Сузана е малко момиче без опит със злото. То харесва по-малкия брат на Али и  заради това се познава и с бъдещия си убиец. На 14 години светът изглежда красив и хората добри. Младата и неопитна душа омаловажава злините и  прощава лесно. Придобиването на негативен опит обаче не трябва да е за сметка на здравето и живота на младия човек. Но в кабаретния райх на Мути става точно така.

Пълното срутване на тази страна е започнало. Властите не са вече в състояние да се справят с мюсюлманския произвол. Сега се опитват да ни залъжат, че довеждането на семействата на милионите потенциални изнасилвачи и терористи на исляма щяло да ги възпре да вършат престъпления. Но това не стана при Али Башар, не стана и в много други случаи. Просто поредният опит ислямизацията на Европа да протича безпрепятствено, яхнал отново метлата на лъжата.

Дано Сузана ни прости, че не я опазихме от злото, което безумното и до безпаметност мразещо европейските народи Мути щедро импортира в страната. Тя няма да остане дълго сама там, където е. Днес пресата отново съобщи за поредното изчезнало момиче. Не е трудно да се досетим какво се е случило с него, това тук вече не е ежедневие, а ежеминутие.

…………

Междувременно международните СМИ съобщиха, че иракчанинът е заловен и вече е направил самопризнания за убийството на момичето.

ДА, МАЛКАТА ЕВРЕЙКА БЕШЕ ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА МЕРКЕЛ И ОЛИГАРХИЧНИТЕ КРЪГОВЕ, ЗАРАДИ КОИТО ТЯ ПРОЛИВА НАШАТА КРЪВ!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *