МАРИОНЕТКАТА НА ПЛАНА КУДЕНХОВЕ-КАЛЕРГИ

Немската общественост беше шокирана и потресена, когато правителството на Германия разреши в началото на юни 2020 г. многохиляден митинг срещу „расизма“ без никакви предпазни мерки за митингуващите лявоекстремистки тълпи на „Антифа“. И това стана във време, когато същото правителство беше наложило в страната карантина по повод пандемията с корона-вируса. Полицията съвсем наскоро беше прибягнала към строга разправа с хората, излезли на протест срещу ограниченията на карантината. И малко след това същата тази полиция кротко и бащински наблюдаваше издевателствата на левите екстремисти в Германия по повод убийството на негъра Джордж Флойд в САЩ от бял полицай.

Цинизмът, с който немската канцлерка управлява страната, е пословичен, но това явно беше капката, която преля чашата на търпението. Германците открито помолиха в Туитър, Фейсбук и Ютуб американския президент Доналд Тръмп да ги освободи от лявата канцлерка Ангела Меркел и прочие червена компания.

На пропагандната кампания срещу измисления от левичарската идеологическа машина расизъм, започната по немската преса и телевизия, би завидяла всяка тоталитарна страна. Аз лично не бях виждала подобно промиване на мозъци от времето на „Работническо дело“ и диктатурата на Живков в България. Отнякъде изпълзяха всякакви негри и мулати, явно импортирани наскоро в страната, и на развален немски започнаха да сричат, че в Германия имало расизъм и те били дискриминирани. Случаите бяха толкова трагикомични, че едно свободно общество би се смяло с глас на тези изсмукани от пръстите на краката истории. Едно свободно общество, каквото обаче немското не е.

Германия е окупирана страна и поради това е лесна плячка за всякакви античовешки и антидемократични експерименти. Не е случайно, че Квартирата на Звяра е вече в Берлин – този злощастен град е последното убежище на неолибералния троцкизъм и световния неокомунизъм. Там е неговата цитадела, там е и спекулантът Сорос с неговото „Отровено общество„, както то е наричано в българския нет. Звярът е ранен, но не е убит, както се казва.

След около седмица стана ясно каква е целта на това мозъчно промиване – отнемане на поредните граждански свободи от германците. Беше приет закон за обида на расова основа, предвиждащ наказание от 2 г., и то ефективно, а не условно. С това пътят на негризацията и ислямизацията на страната беше открит. Сега всеки, който издигне глас срещу вноса на канибали от Африка и ислямски терористи в Европа, може да бъде съден и вкаран в затвора. Най-после се сбъднаха мечтите на радетелите на ПланаКуденхове-Калерги“ по създаването на една кафява негроидно-азиатска раса и унищожаването на белия човек.

Ако не беше инвазията на милиони черни и неподлежащи на интеграция тунеядци в Европа през 2015 г., пропагандаторите на лявата проказа можеха още да мамят населението й, че гореспоменатият План не е задействан. Но след инвазията и опита за поробване на Европа това вече беше мисия невъзможна и тъкмо по тази причина те прибягнаха до закон за сплашване на населението. А за да оправдаят прокарването на подобен антидемократичен закон, им бяха необходими пропагандната машина на ултралевите терористи и техният митинг.

За левичарите измамата, подмяната на действителността и манипулацията са средствата за постигане на абсолютна хегемония, докато животът на човека никога не е струвал пукната пара и те щедро биха жертвали отново безбройни маси от хора в името на осъществяване на налудните си месиански идеи.

В интернет за австриеца Герд Хонзик е написано, че е неонацист и че е издал книга за Плана Калерги. Че японско-австрийският аристократ и генетичен фашист Куденхове-Калерги никога не е замислял унищожението на бялата раса и подмяната й с мръснокафява евроазийско-негроидна и лесно управлявана биомаса.

Но ислямско-негърската инвазия през последното десетилетие, приетите от ЕС закони, подкрепящи нашествието на варвари в Европа и прочитът на книгата „Praktischer Idealismus„/“Практичен идеализъм“/ на Куденхове-Калерги, издадена през 1925 г. в Панеуропа Ферлаг бързо биха ни убедили в правотата на Хонзиг.

към книгата в оригинал на немски

В тази расистка книга азиато-хазарът Куденхове-Калерги предрича изличаването на европейските народи с тяхната вековна култура и смесването им с двете други раси, с цел по-лесното управление на тълпите, лишени от род и история. Начело на тези народи той вижда хазаро-юдеите, които чрез множество смесени бракове трябвало да се превъплътят в снежнобели господари и нова непоклатима аристокрация.

Наградата на името на Куденхове-Калерги се връчва на всеки две години на европомразци, допринесли с делата си за изпълнението на този пъклен план. През 2010 наградата беше връчена на Ангела Меркел, която задейства Плана през 2015 г. и предизвика Брекзита и началото на залеза на построения върху тази расистка идея ЕС.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *