MAKE GERMANY GREAT AGAIN!?

Страшно е да се чете!!! Убийството на криминалния престъпник Джордж Флойд отключи в социалните мрежи ФБ и Туитър един съвсем неочакван резултат. Политическата каста и диктатурата в Германия бяха неприятно изненадани. Вместо да застанат в редичките на политическата коректност и да запеят анатеми, задето в САЩ бели „расисти“ бият негрите, както и дитирамби колко е хубаво да се внасят главорези, изнасилвачи и криминални престъпници от Африка и Азия в Германия, неблагодарните затворници в „рая“ на Ангела Меркел молят горещо Доналд Тръмп да им помогне да се отърват от „любимата“ канцлерка и нейния почти двадесетилетен диктаторски режим.

Правят го на стените на американския посланик и в двете социални мрежи, където, освен силен стон, се чува и звън на окови. Безвъзвратно минало ли е величието на тази окупирана от много десетилетия страна, изобщо – възможно ли е това Make Germany great again!? С помощта на американския президент, разбира се, който да свали жадната за власт Мути от вечния й трон!? А това би означавало премахване на канцлеракта, връщане на независимостта на суверена и пращане на неолибералната марионетка Ангела Доротея Каснер в преизподнята – при шефа й.

Оплакванията най-често са от лъжепресата, от ограбването на народа, от импорта на мюсюлмански престъпници в страната, от насилствената, пълзяща като метастаза ислямизация на Запада, от погромите над християнството по целия мюсюлмански свят и търпенето на това насилие от страна на продажните леви режими, дошли на власт през последните десетилетия в ЕС, от вкиснатите мулти-култи манджи на Мути, от отчуждението и съсипването на една доскоро цветуща европейска култура, от потопяването на немския „Титаник“ под водите на чужди и свързани с липса на респект пред живота варварски традиции и култури.

Германия, като окупирана и до днес страна, има законното право да помоли главнокомандващия на окупационната армия за смекчаване на условията на окупацията, или дори за суверинитет. Да поиска помощ от него при произвол в страната. От това се възползваха хиляди германци и настояха пред американския президент да получат най-после обратно свободата сами да избират своя канцлер и да управляват съдбата си. Освен това повечето пишещи до Тръмп са убедени, че така оставят и едно важно свидетелство за своето време, в което са били поробени от неотроцкизма, но са се съпротивлявали чрез казване на истината за неговата диктаторска същност.

Ето няколко преведени от мен постинга – те добре характеризират ставащото в Германия:

Туитър, Dreiländer@Dreilaender·

За първи път от много години бях днес в панелния квартал, в който съм израснал по времето на ГДР. По улиците само бременни забулени жени с детски колички и мрачно гледащи с пронизващ поглед брадати мъже. А колко красиво беше в детството ни!

Ютуб, Iponvor 2 Tagen

Времето на Меркел, Щайнмайер и компания ще бъде привлечено под отговорност и осъдено. Освен това „Антифа“ трябва да бъде обявена за терористична организация и забранена. Сорос и останалите: затворени, обвинени и да им се отнеме богатството. Само Тръмп може това. Германците сме прекалено тъпи.

Фейсбук, Ke Ra 22ч.

Моля, помогнете на немския народ! Разделението става все по-лошо и непоносимо. Вие имате силата и възможността да прекратите режима на Меркел. Моля, направете го! Благодаря!

И т.н, и т.н., неизброимо число постинги все в този дух, пред които дори добре заплатените тролове на Меркел-диктатурата са безсилни. Недоволството и ропотът стават все по-отчетливи и дават надежда, че режимът на най-добрата ученичка на Хонекер рано или късно ще рухне под напора на народното недоволство. Дано това стане в обозримо за един човешки живот бъдеще!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *