Наталия Андреева – РОСИНАНТИ И ЖАЛКИ КРАНТИ

Пишманманекенка и самозвана
поетеса

ПОСЛЕДНИ ПРОСТОТИИ НА ШЛАГЕРНАТА ТЕКСТОПИСКА МАРГАРИТА ПЕТКОВА!

Кривокракото Марго, дето е спорно дали може да мине пет метра без подкрепа от някого, пак се изръсило с нова простотия. Отъркалата се о Тодор Живков и Джагаров пиянска соц текстописка и пишман поетеса, дето осмя без причина бившите си мъже и остана без  никого, ако че лъже да е с някого, сега се заела да се занимава с чуждите чинии и да се бърка у хорските работи.
На 27 юни синът й Николайчо – написан на латиница и кирилица, последните 2 букви, във фейса имал рожден ден. Лошо няма. Да е живо и здраво поостарялото момче.
Планини от торти имало, реки от шампанско – лошо няма, таман мама Марго ще се напие като в Джагаров запой, мир на славните времена в СБП.
Но-о-о-о-о… мама Марго била родила не 2 деца, а 2 легенди, дето другите нямат такива. Не може да се откопира да ви покажа „гениалните “ й мисли.
Де бре, Марго. Едната легенда почина от рак и остави две деца, дъщеря й, на 36 години.
Николайчо това го чака. Раковите предпоставки са заложени в хороскопа му.

Това е изходило едно недоразумение на природата в blog.bg, бълващо там денонощно отровни храчки под името rosiela. Зад тази нестихваща омраза към всичко талантливо е скрита някоя си Росица Копукова, сполучливо преименувана от някого на Росинанта Карлукова, а жертва на нестихващата й махленска простотия за пореден път е станала поетесата Маргарита Петкова.

Нямам нищо против критиката. И Маргарита, както всички нас, си има своите грехове и трески за дялане. Но да въвличаш в битките си починалата й от рак дъщеря и да вещаеш смърт на друго нейно дете

Е РЯДКА СВИНЩИНА!!!

Нямаше как да попадна на Копукова, ако тази нещастница не беше започнала да спами отмъстително сайтовете ми. Със смехотворното обвинение, че съм изтрила някакъв неин профил, от завист към успехите й и защото съм елементарна. Това, разбира се, не е вярно, трила съм само свои профили във Фейсбук, когато ме наказват продължително заради изричането на някои истини за ислямската инвазия в Европа, като преди това си изтривам кореспондентите, за да не остават следи от тях в този шпионски сайт. Ако Копукова се е намирала в моята приятелска листа, била е изтрита с всички останали, без да знам коя е.

Не че сега, като знам, съм особено зарадвана.

Това създание буди отвращение с болестотворната си грандомания, денонощно самохвалство и графоманство, както и с външния си вид на изоставена от целия мъжки род чудомирова сваха. Няма да коментирам тук навика й да говори за себе си в 3 л. ед. ч., за това си има психиатри.

Позачетох се в блога й и се ужасих от патологичната й акцентуваност върху литературата – сякаш в живота й няма нищо друго, не бих се изненадала, ако наистина няма. Странното е, че никой не й противоречи и не оспорва смехотворните й претенции.

Спомням си как споменаването на кармичния закон в моя статия за една пребоядисана в синьо болшевишка снаха отприщи лавина от плюнка отгоре ми: била съм прокълнала недоправената внучка на червения клан Зареви. Особено ми се разгневи един от епигоните на Борис Христов – екскомунистът Владимир Попов. Под благовидния предлог, че защитава от посегателства внучката на сатрапа Пантелей Зарев, той защити всъщност правото на снахите и зетьовете на болшевишките кланове, комунистите, кандидат-комунистите и съпрузите на партсекретарките да продължат да лапат на синята трапеза, както бяха лапали на червената. Това беше предизвикало гнева на светиня му – застрашавах в статията си джоба им – с изказвания за грешките на СДС и обвързаността им с тоталитарното ни минало.

Малко след това ментетата антикомунисти от СДС загубиха изборите, на власт се върнаха победоносно чрез наследниците си титулярите комунисти и лапачката за сините комунисти свърши.

Спомних си случая, защото днес никой вече не реагира на действителни клетви.

Грозна е тази гавра с физическата безпомощност на талантливата Маргарита, със смъртта на красивото й момиче, и никой не е бог да предрича смъртта на сина й. Напомням – има карма, но никой от нас не й е господар, още по-малко изперкалата симеоновска стихоплетка Копукова.

IN MEMORIAM:

Красавицата Надежда Огойска, дъщеря на Маргарита Петкова. Повикана обратно в Рая, да краси света на Бог.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *