СЕКСУАЛЕН ТЕРОР ВЪВ ФЕЙСБУК

От седмица насам съм обект на гнусен сексуален терор. Отвратителни разгонени циганьори ми пращат във Фейсбук голите си снимки или снимки на половите си органи. То не бяха разсъблечени ухажьори, то не бяха пениси в ерекция и бликащи сперма, то не бяха гнусни обиди, защото не реагирам на циганските предложения да „спим заедно“.

Как ли само не бях наричана, докато блокирах половината Столипиново – общо 107 болни маймунски мозъка. Когато протестирах и се опитах да изнеса това във Фейса, акаунтът ми беше ограничен. Изнесох случая в интернет, защото ставащото там се нарича сексуален терор и се наказва от закона. Нека гледат сега голи цигани всички, не съм длъжна сама да търпя този продължил месеци наред 24 часов тормоз. 

Първите ги триех и блокирах, разбира се, после реших да публикувам съдържанието във Фейса, за да видят всички какъв тормоз търпят жените там. Снимките бяха веднага изтрити от управата, но аз съм длъжна да ги гледам и занапред по личната си поща, нали!?

Фейсбук, вие сте свине! Както контролирате официалния си фийд, така можете да следите и личната поща и да блокирате порно сцените и обидите. Иначе все някой някога ще ви осъди, защото това, което става в сайта ви, е трудно за понасяне.

Лицемерието на тази социална мрежа е пословично, те са много бързи, когато трият политически неудобните си противници, но не блокират съдържанието със сексуален тормоз по личната поща.

Това се повтаря периодически и е поредната трудна за изтърпяване свинщина. Тя не се различава от терора в мюсюлманския свят, където изнасилените жени са убивани с камъни, защото са „допуснали“ да бъдат изнасилени.

Ще пусна тук две от снимките, най-безобидните, нека всички разберат за какво иде реч. Предупреждавам жените, циганин, наричаща се Dani Yordanov от Дуисбург, Германия, праща при отваряне на достъп порно снимки, навярно лични, с надпис под тях „Haresva li ti“.

Докладвах го на управата на Фейса, дано този път се размърдат. Не му отваряйте достъп.

Haresva li ti

Ето го профилът му:

Сексуален маниак, подвизаващ се под името Дани Йорданов, във Фейсбук:

Втората снимка е от живеещ в Бургас сексуален маниак, поискал ми наскоро приятелство във Фейсбук и веднага след това предложил ми сексуслуги. Няма що, весело си живеем в този сайт, където иначе диктатурата на политическата коректност се спазва стриктно, но се нехае за честта и достойнството на жените.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *