УНГА-УНГА! ВЪЗХВАЛИ ДЯВОЛА!

Само на мен ли ми се струва, че силветата този път сгазиха лука!? Страстната защитница на СрасТбург Силвия Недкова се хвърли на амбразурата да брани правата на хора, забиващи си българския флаг в ануса. То бива ексибиционизъм и показване на голи ненки, бива, но всяка перверзия си има граници. Според мен, конюнктурността и любовта към грантовете на отвъдокеанските кукловоди вече ги премина и очаквам реакция не само от Мартин Карбовски и Милена Славова, но и от всички българи, чиито мнения Страсбург грубо потъпква от десетилетия.

Едно е да възхваляваш някакъв среден, но много ПРАВИЛЕН текстописец на кенефени балади, съвсем друго е да газиш националните чувства на сънародниците си. Това народите не го прощават. Напразно силветата скачаха и друсаха клоните на дърветата, съдът в България не осъди на трета инстанция Милена Славова за изразеното от нея лично мнение и попари силвиевите страстни надежди.

Подобно на героя в „Пътуващия проповедник“ на Ърскин Колдуел, силветата също си наденаха преди години по един гумен пенис и взеха да оплождат света с ум и разум. Пенисите им се докопаха чак до пресата, която залитала по натурални продукти и не признавала достатъчно правата на гумените. Чрез осъждането на пънккпевицата, вестниците щели да получат добър урок да не публикуват вече мнения извън мейнстрийма и всички сме щели да заживеем най-после в свещената ПРАВИЛНОСТ. Това е силвиевият рай, нищо че от него идва наситената миризма на катран. Важното е да има пениси, макар и гумени!

Времената обаче се менят заедно с изчезването на руския евтин газ от пазара на Европа. Краят на просперитета ще наложи известно връщане към нормалността и тези процеси се чувстват вече в западноевропейските страни. Идват трудни времена за силветата, грантовете ще намалеят и ще се състои известна преориентация на пазарите, която ще засегне и джобните интереси на нашите родни защитници на лесбийките и знамената в анусите. Товарищ Недкова от Чалготеката, време е за промяна, грабвайте овреме българския трикольор и учете патриотични песни, епохата на Сорос е към своя край.

Оказва се, че Милена Славова е съдена от страстната лесбийка, съдила преди време България в СтрасТбург. Френският Содом дори наредил на България да промени конституцията си и да признае правото на лесбийките да носят гумени пениси, да сключват брачни съюзи с други лесбийки, които не носят гумени пениси, правото на педерастите да си забиват българския флаг в задника и някои други права – плод на розовотроцкистката сбърканящина, овладяла света през последните десетилетия.

Даването на Милена на съд е пореден опит за сплашване на мнозинството и изпитан похват на джендър диктатурата. В този случай става дума за обществена личност и затова не е приложена обикновената схема на канселиране на виновника, а е добавена и съдебна процедура. Милена е известна, но кои са двете лесбийки, които са я съдили!? И защо техните тъмни имена не бъдат осветени? Нека българите най-после узнаем имената за тези защитнички на гаврата с националния ни флаг.

От древни времена е известно, че Дяволът обсебва слабите души чрез пола им. Известно е още, че джендър обществото се държи като сатанинска секта, концентрирала вниманието си в най-низшата чакра на човешкото тяло. Завладяването на съзнанието започва от тази най-ниска точка. Овладееш ли я, тя ти отваря вратите към диктата над разума.

Сексуалността е първата крепост, която Сатаната превзема, не е случайно, че гей парадите са апотеоз на беснееща, полово обусловена вакханалия и джендър перверзия. Всичките тези пъстро облечени лесбийки и целуващи се мъжлета с женски гласове – това е поредният опит на Преизподнята да установи властта си над божия свят.

„Унга-унга! Възхвали дявола!“ Такъв е модният крясък на тази перверзия днес.

Обгрижвана от хомосексуални и хетеросексуални сбърканяци, от чийто див вой еднакво се дистанцират нормалните хора, независимо от тяхната сексуална ориентация. Защото всичко това няма нищо общо със защитата на обезправените, а е просто поредният опит на мрака да угаси божията светлина.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *